SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forshaga IF
ISHOCKEY

Trekronors Skridskoskola / Lek på Is

Tre Kronors Skridskoskola "LEK PÅ IS" (TKS) i Forshaga IF:s regi är för både pojkar och flickor. Skridskoskolan 2023/2024 vänder sig till barn födda 2017 och yngre, men ger även plats för äldre barn som vill prova på, för att sedan ev. byta till en träningsgrupp som stämmer överens med ålder.

Skridskoskolan "LEK PÅ IS" har med årens utveckling blivit ett begrepp som vi är väldigt stolta över. För att delta krävs ingen föranmälan, utan vi kan ta emot er anmälan på plats (vårdnadshavares namn och mejl, barnets namn och hela personnummer). Det är bara att komma till Ängevi ishall och prova gratis om det är kul. Vill ni sen fortsätta, så bestämmer ni er efter det. Varje barn behöver en förälder/annan vuxen som är med och stöttar på isen och är med som ledare.

Anmäl er gärna på: https://trekronorshockeyskola.se/forshagaif

Ett antal tillfällen per säsong har vi lite extra happenings på isen, men dessa informerar vi löpande om. Tex besök av ett antal hockeyspelare från A-lagen, både kvinnliga och manliga. Sen har vi jul- och säsongsavslutning med något litet extra roligt inslag för barnen.

Obligatorisk utrustning på isen för barnen är skridskor, hjälm med galler och halsskydd. För vuxen medföljande krävs hjälm på isen, men det är ok med vanliga skor.

För Lek på is är det ingen aktivitetsavgift, bara medlemsavgift i Forshaga IF 150 kr/person eller 300 kr/familj.

Anmäl er här: https://trekronorshockeyskola.se/forshagaif

Frågor?

Kontakta Fredrik Brasar, hockeysektionen på 073- 059 95 95 eller fredrik@brasar.se

Välkomna på avslutningsdag för TKS!
2023-03-14 20:45

Söndagen den 19 mars summerar vi säsongen för skridskoskolan och vår verksamhet för denna gång. I och med detta, kommer en avslutningsdag att genomföras. 

 

Säsongen som sådan har varit fulländad på många sätt. Vi har på alla våra tillfällen lyckats hålla skolan igång, med i snitt 21 deltagare per tillfälle. 

 

Nu är säsongen till en ända, och med det kommer många adjö men också många återseenden. För många av deltagarna är det dags att ta nya kliv och till nästa säsong då kliva in i hockeyskolan. Mer information om detta kommer tas på avslutningen. 

 

Gästspelare

Vi kommer att under själva dagen få gäster till oss för barnen att kunna ta till olika tips och tricks gällande skridskoåkning och även lite knep att lära sig för dom som vill spela ishockey. 

 

Från damlaget kommer två stycken spelare, bl.a. Linnea Melin, som är målvakt för damernas rekreationslag. 

 

Från våra silvermedaljörer i Värmlandsdistriktet och J20 kommer två spelare att också vara närvarande på isen för att ha kul tillsammans! En av dessa spelare är Jacob Gustafsson, som under sina 15 matcher på säsongen lyckades göra 11 mål och totalt 16 poäng. 

 

I tillägg till detta vill vi gärna se fler föräldrar ute på isen för mycket skoj och skridskoåkning med barnen! 

 

Avslutningsvis

Som en liten extra sak kommer vi att avsluta i klubbstugan med videohälsning från en alldeles särskild person, nämligen Olivia Carlsson. Före detta Forshaga-tjej, som numera är lagkapten för SDHL-laget MoDo Hockey. 

 

 

TIDER ATT HÅLLA KOLL PÅ: 

 

Datum: 19 mars 2023 

Tidpunkt: 9:40 - 11:00 med avslut i klubbstugan

Plats: Ängevi Ishall, Forshaga

 

Hjärtligt välkomna allihopa! 

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Startsida Hockey, 23/05 11:00 
Startsida Hockey, 23/08 13:25 
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Biljetter
Istider
Forshagamässan
Guldpartner