Välkommen till Forshaga IF:s nya hemsida. Använd menyn nedan för att klicka fram till önskad sektions startsida
ISHOCKEY

Trekronors Skridskoskola / Lek på Is

Tre Kronors Skridskoskola "LEK PÅ IS" (TKS) i Forshaga IF:s regi är för både pojkar och flickor. Skridskoskolan 2022/2023 vänder sig till barn födda 2016 och yngre, men ger även plats för äldre barn som vill prova på, för att sedan ev. byta till en träningsgrupp som stämmer överens med ålder.

Skridskoskolan "LEK PÅ IS" har med årens utveckling blivit ett begrepp som vi är väldigt stolta över. För att delta krävs ingen föranmälan, utan vi kan ta emot er anmälan på plats (vårdnadshavares namn och mejl, barnets namn och hela personnummer). Det är bara att komma till Ängevi ishall och prova gratis om det är kul. Vill ni sen fortsätta, så bestämmer ni er efter det. Varje barn behöver en förälder/annan vuxen som är med och stöttar på isen och är med som ledare.

Anmäl er gärna på: https://trekronorshockeyskola.se/forshagaif

Ett antal tillfällen per säsong har vi lite extra happenings på isen, men dessa informerar vi löpande om. Tex besök av ett antal hockeyspelare från A-lagen, både kvinnliga och manliga. Sen har vi jul- och säsongsavslutning med något litet extra roligt inslag för barnen.

Obligatorisk utrustning på isen för barnen är skridskor, hjälm med galler och halsskydd. För vuxen medföljande krävs hjälm på isen, men det är ok med vanliga skor.

För Lek på is är det ingen aktivitetsavgift, bara medlemsavgift i Forshaga IF 150 kr/person eller 300 kr/familj.

Frågor?

Kontakta Fredrik Brasar, hockeysektionen på 073- 059 95 95 eller fredrik@brasar.se

Nyheter från sektionen
Startsida Hockey, 25/11 12:24