Välkommen till Forshaga IF:s nya hemsida. Använd menyn nedan för att klicka fram till önskad sektions startsida
ISHOCKEY
TKH

Trekronors Hockeyskola

Tre Kronors Hockeyskola (TKH) 2022/2023 i Forshaga IF vänder sig i första hand till barn födda -15, men ger efter några veckor även plats för barn födda -16 som vill prova på en mer ishockeyinriktad verksamhet än vad skridskoskolan (TKS) erbjuder. För deltagande krävs ingen föranmälan utan det är bara att komma till Ängevi ishall och prova. Första tillfället 2022 är lördagen den 1:a okt kl 9:40

Verksamheten:
”TKH” bygger på att ishockey och fysisk aktivitet ska vara roligt för barnen, vilket innebär att verksamheten utgår utifrån barnens perspektiv. Barn utvecklas väldigt olika, dels fysiskt, men också socialt och mentalt. Dessutom är barns utveckling inom ishockeyns färdigheter väldigt olika, t ex skridskoåkning där vissa lär sig snabbt och vissa behöver längre tid på sig. Det är viktigt att betona att inom ramen för ”Tre Kronors Hockeyskola” ska alla ges samma möjlighet att lära sig och att ledarna tar ett stort ansvar för att uppmärksamma olika barns förutsättningar. Under säsongen brukar det arrangeras några matcher och kanske någon cup, men det informeras det löpande om.

Kostnader:
Efter "gratis-prova-på" en-två gånger är aktivitetsavgiften för deltagande i TKH 600 kr samt en medlemsavgift på 150 kr/individ eller 300 kr/familj. Forshaga IF är en ideell idrottsförening och som i alla liknande föreningar så bygger verksamheten på alla medlemmars delaktighet i verksamheten, det är tillsammans vi som medlemmar som är föreningen och det är en viktig grundläggande tanke att vi hjälps åt att skapa verksamheten. Tillkommer gör givetvis kostnader för skridskor och övrig utrustning, men här har ledare och vi som vårdnadshavare ett stort ansvar. Det behöver inte vara ny utrustning utan genom att köpa begagnat kan kostnaderna hållas nere väsentligt. Inom föreningen har vi ett antal kompletta utrustningar som kan lånas per säsong mot en liten avgift. Skridskor och hjälm kan lånas gratis via Fritidsbanken. Mer information kommer inför starten om utrustning, krav och lånemöjligheter.

Anmälan till Hockeyskola och Skridskoskola
2022-09-06 10:42

Välkomna att anmäla er till årets Hockey och Skridskoskola:

Anmälan till Trekronors Hockey/Skridskoskola (extern länk)

Nyheter från sektionen
Startsida Hockey, 25/11 12:24