SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forshaga IF

Ett antal medlemsavgifter aviserade idag
2023-06-07 15:20

Hej på er! 

 

Pga ett datafel så har inte riktigt alla medlemsavgifter blivit aviserade tidigare under året.

Vi ber så mycket om ursäkt för detta givetvis. 

 

Är man aktiv som spelare eller ledare ska man betala medlemsavgift, och likaså om man vill vara passiv medlem för att stötta Forshaga IF.

 

Idag har vi aviserat medlemsavgifter till de i vårt register som inte blivit aviserade förut, eller de som blivit aviserade men inte betalat in sitt medlemskap. 

 

Avgiften är 150:- per år, eller 300:- om man väljer familjemedlemskap.  

 

Väljer ni ett Familjemedlemskap är det viktigt att ni hör av er till oss vilka medlemmar som ska vara med i familjen - maila dessa uppgifter till oss på medlem@forshagaif.se 

 

 

Det KAN vara så att aviseringar gått ut även till vissa av er som inte vill eller ska vara medlemmar längre, men då markerar ni bara alternativet "Ska inte vara med" i mailet ni har fått.

 

Detsamma gäller ett fåtal som betalat familjemedlemskap redan. Är ni en av dessa och blir aviserade på nytt, hör av er till oss på kansliet - helst via mail - medlem@forshagaif.se 

Vi korrigerar vi så fort vi hinner. 

 

mvh

Vi på kansliet

 

 

 

 
Biljetter
DRIVE IN BILBINGO